TOP

FORMULA 1 HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX 2022
Beperkt aantal plaatsen

Op 2, 3 en 4 september 2022 reist de Formule 1 opnieuw af naar CM.com Circuit Zandvoort. CM.com Circuit Zandvoort staat bekend als een echt ‘Old School’-circuit, met snelle, glooiende en uitdagende bochten gevormd door de natuurlijke duinen. Met een circuitlengte van 4,3 kilometer is het een van de kortere circuits op de F1-kalender: bijna nergens anders racen coureurs zo vaak aan de racefans voorbij! Door de korte pitstraat behoort een 3-stops strategie tot de mogelijkheden. Spektakel gegarandeerd.

Uit met Jonker is de grootste aanbieder van Formule 1 busreizen en biedt een fantastisch arrangement naar de Formule 1 in Zandvoort aan.

Wij vetrekken elke dag vanuit Katwijk naar het Circuit in Zandvoort. U reist per luxe touringcar met een heerlijk kopje koffie. Nog even snel de mobiele telefoon opladen in de bus en via onze gratis WiFi de voorbeschouwingen op F1.com bekijken.

Wij brengen u voor de ingang. Wij hebben prachtige tribune tickets, op de Arena Tribune. Het Arena-gedeelte biedt een uitstekend zicht op alle actie op de baan. Een gezellige stadionsfeer en een toegewijde DJ om het feest gaande te houden!

Na afloop van de trainingen, de sprint race en de wedstrijd rijden wij weer terug naar Katwijk.

Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar. Boek snel en wees erbij om het grootste sportspektakel van 2022 mee te maken.

Prijs: € 895,00

Opstappen: Katwijk elke dag 08.00 uur

Het arrangement is inclusief:
- vervoer van katwijk naar zandvoort v.v. per luxe touringcar
- toegang circuit 3 dagen met plaatsen op de Arena tribune (Arena-In 1 (Zilver 2)
let op: accommodatie is niet inbegrepen

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...
You don't have permission to register