TOP

Grand Prix van Hongarije

5-dagen, comfortabele hotels, perfecte tribune plaatsen

 

Warm weer en spectaculaire uitzichten, F1-tickets voor Hongarije zijn nu te koop bij Uit met Jonker. Uitstekend zicht op de baan vanaf de tribune, perfect om veel race-actie te zien.

 

Uit met Jonker is de grootste aanbieder van Formule 1 busreizen en biedt verschillende arrangementen en tickets aan. In 2022 zullen wij een fantastische en verzorgde luxe-busreis naar de F1 in Hongarije verzorgen.

 

De Grand Prix van Hongarije wordt verreden op de Hungaroring. De race staat gepland voor het laatste weekend juli 2022. Via Uit met Jonker bieden wij een geheel georganiseerde arrangement aan.

 

Op donderdag 28 juli vertrekken wij vroeg. In Tsjechië zullen wij in een gezellige stad overnachten, zodat wij op vrijdag 29 juli op tijd op het circuit zijn.

 

U heeft 3 dagen toegang tot het circuit. Wij hebben genummerde tribuneplekken met uitstekend zicht in bocht 6 en 7.

 

In de avond brengen wij u naar een comfortbel 4-sterren hotel in Boedapest. Hier kunt u zelf de stad verkennen.

 

’s Ochtends vroeg brengen wij u naar het circuit, zodat u de hele dag de trainingen, kwalificatie en op zondag de race kunt zien.

 

Op zondag 31 juli vertrekken wij na de race. Laat in de avond komen wij in Tsjechië aan, waar u comfortabel kunt overnachten. Na een heerlijk ontbijt zullen wij maandag 1 augustus naar huis rijden, alwaar u aan het einde van de middag zult arriveren.

 

Hotels:

BRNO: Orea Congres Hotel Brno

Budapest: Aquincum hotel

Praag: Orea Congres Hotel Prague

 

Prijs: € 695,00

1 persoons kamers op aanvraag en met toeslag

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...
You don't have permission to register