TOP

BROCANTE MARKT LILLE
3 september

De grootste en de beroemdste rommelmarkt van Europa vindt plaats van op zaterdag 3 e zondag 4 september in Lille.

Ieder jaar verandert Lille in het eerste weekend van september in hét walhalla voor brocante liefhebbers. Heerlijk zoeken en kijken tussen alle denkbare spulletjes die jaren lang op zolder of in de kelder hebben gestaan en op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar.

Inmiddels is de grootste antiekmarkt van Europa met maar liefst 12.000 kraampjes  wereldberoemd. Er heerst een gezellige sfeer en het bruist er van de activiteiten zoals pop- en jazzconcerten, straattheater en wielerwedstrijden. Een heerlijk dagje uit. En iets kopen? Dat kan natuurlijk. Onder in onze bus is ruimte voor het meenemen van uw spulletjes.

Vanaf de verschillende opstapplaatsen vertrekken we in de nacht per touringcar naar Lille waar we rond 09.00 uur arriveren en kunt u gaan genieten van de sfeer en alles wat daaromheen te beleven is. Van het kopen van mooie beeldjes, spiegels, meubeltjes tot het eten van de plaatselijke specialiteit moul-frites (friet met mosselen) en van antiekhandelaren tot mensen die op een stukje stoep hun spulletjes van zolder verkopen.

Om 19.00 uur wordt het tijd de gekochte spulletjes in de bus te zetten en rijden we terug naar huis.

TIPS EN WEETJES!

  • Uit met Jonker biedt de mogelijkheid de gekochte spulletjes mee te nemen (onder) in de bus. De mogelijkheid bestaat dat er niet voldoende bagageruimte is. Daarom raden wij u aan geen grote kasten en tafels etc. tijdens deze dagtocht te kopen. Als de gekochte spullen niet vervoerd kunnen worden, dan zijn eventueel daaruit voortvloeiende kosten voor uw eigen rekening.
  • Neem voldoende contanten mee. De pinautomaten bevinden zich in het centrum en er staan vaak lange wachtrijen voor.
  • Een ruime rugzak voor vrije handen is ideaal, maar nog handiger is een koffer op wieltjes.
  • Als u iets ziet dat u wilt kopen! Wachten is de beste manier om iets aan uw neus voorbij te zien glijden.
  • Onderhandelen is het motto.
  • Het kan handig zijn een paraplu mee te nemen.

 

Prijs: € 39,50


Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...
You don't have permission to register