TOP

Reis met ons mee naar de kwalificatie van de Grand Prix van België
Zaterdag 27 augustus 2022

Eind augustus zullen de motoren weer worden gestart voor de Formule 1 Spa-Francorchamps GP België. Op het groene Ardennen-circuit van Spa-Francorchamps zullen de coureurs moeten laten zien waartoe ze in staat zijn tijdens de eindfase van het seizoen 2022. Kan Max Verstappen weer schitteren?! Jij kunt er bij zijn, inclusief vervoer en een ticket voor de race.

De Grand Prix van België wordt net over de grens met Zuid-Limburg gehouden. Perfect te bereiken met deze comfortabele bussen. Wij vertrekken extra vroeg, zodat wij de drukte bij het circuit voor zijn.

Het dagprogramma zaterdag 27 augustus 2022

De Formule 1 busreis van Uit met Jonker is inclusief een Bronze-ticket. Met dit ticket heb je toegang tot de staanplaatsgebieden in de Bronze Area, die bijna rondom het gehele circuit loopt (60%). Je kiest zelf een plek uit om te staan of te zitten en geniet van de geweldige sfeer. Gigantische schermen zorgen ervoor dat je niets van de race hoeft te missen.

Wij komen vroeg op het circuit aan. Je bent hier getuige van de bijprogramma's en uiteraard van de hoofdact: de kwalificatie voor de Belgische Formule 1 Grand Prix met hopelijk een frisse Max Verstappen.

Op de zaterdag vinden de 3e training en de kwalificatie voor de F1 Grand Prix België plaats. Er zijn ook nog races in de klasse Formule 2 en Formule 3 en dan is er ook nog de kwalificatie voor de Porsche Mobil 1 Supercup.

12.00 uur – 13.00 uur 3e vrije training
15.00 uur – 16.00 uur kwalificatie Formule 1

Om 18.00 word je terug verwacht bij de bus en vertrekken wij weer terug naar Nederland.

Je reist comfortabel per luxe touringcar met gratis WiFi vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland. In de touringcar zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...
You don't have permission to register