TOP

Dagtocht 

Een stadswandeling doen door de binnenstad, een Gents biertje proeven op een terras of met een bootje door de grachten varen… In Gent kan het allemaal. Deze Belgische stad leent zich uitstekend voor een gezellige dag uit!

U vertrekt in alle vroegte naar het prachtige Gent. Terwijl u nog even wegdommelt in uw comfortabele stoel, stuurt de chauffeur richting de Belgische grens. Eenmaal aangekomen in Gent krijgt u de gehele dag de tijd om deze wonderschone plaats zelf te ontdekken. Wegens zijn ligging in een uitgestrekt gebied van bloemen- en plantenkwekerijen, wordt Gent ook wel de Bloemenstad genoemd. Om 17.00 wordt u weer veilig teruggebracht naar uw opstaplocatie.

Tijdens deze dagtocht wordt u ’s morgens door onze chauffeur opgehaald bij een van onze opstaplocaties in de Bollenstreek en Leiden. Per luxe touringcar (inclusief gratis wifi) wordt u veilig naar Gent gebracht. Eenmaal aangekomen in Gent, heeft u tot 17.00 uur ‘s middags de tijd om deze wonderschone plaats zelf te ontdekken. Wist u trouwens dat Gent - wegens zijn ligging in een uitgestrekt gebied van bloemen- en plantenkwekerijen - ook wel de Bloemenstad wordt genoemd…? 

Dagtocht inclusief:

  • Dagje shoppen in Gent
  • Vervoer per luxe touringcar (gratis wifi)
  • Ervaren chauffeur

Programma dagtocht:

  • Vertrek vanaf opstapplaats 
  • Aankomst Gent: +- 10.30 uur
  • Vertrek naar huis: 17.00 uur

Prijs vanaf: € 34,50

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...
You don't have permission to register