TOP

Dagje uit inclusief uitgebreide lunch en bezoek aan De Paardenkamp in Soest

De rivier de Vecht en haar oevers vol eeuwenoude buitenplaatsen zijn wereldberoemd. Uit met Jonker neemt u mee op een fantastische vaart over deze romantische rivier.

Geniet van de pittoreske dorpen, prachtige kastelen, romantische theekoepels en unieke buitenplaatsen. Een prachtig stukje Nederland! Wij vertrekken vanuit Maarsen en varen richting Breukelen langs tientallen 17e en 18e eeuwse buitenplaatsen. U zult versteld staan van de afwisselende bouwstijlen, prachtige vergezichten en idyllische plaatsen langs de Vecht, zoals Nieuwersluis, Loenen a/d Vecht, Vreeland, Nederhorst den Berg en Nigtevecht.

En met een uitgebreide lunch aan boord voelt u zich helemaal de koning te rijk!

Na afloop van de prachtige vaartocht over de Vecht rijden we langs de Loosdrechtse Plassen naar Hilversum en maken wij een prachtige bustour door het Gooi. Misschien komen wij Linda de Mol, Gordon of een andere bekende Nederlander wel tegen!

Exclusief voor deze tour en nergens anders te boeken:Entree tot De Paardenkamp in Soest: het nationaal rusthuis en kenniscentrum voor oudere paarden. Een absolute aanrader en een favoriete bestemming van onze Koningin!

Dagtocht inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar (gratis wifi)
  • Ervaren chauffeur
  • Boottocht van 3 uur op de Vecht
  • Koffie/thee bij binnenkomst aan boord
  • Uitgebreide lunch met soep aan boord
  • Prachtige bustour langs de Loosdrechtse Plassen en door het Gooi
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...
You don't have permission to register