TOP

Reis met ons mee naar kwalificatie van de Prix van België

Zaterdag 27 juli 2024

Eind juli zullen de motoren weer worden gestart voor de Formule 1 Spa-Francorchamps GP België. Kan Max Verstappen weer schitteren?! Jij kunt er bij zijn, inclusief vervoer en een ticket voor de race.

De Grand Prix van België wordt in de Belgische Ardennen gehouden. Perfect te bereiken met deze comfortabele bussen. Wij vertrekken extra vroeg, zodat wij de drukte bij het circuit voor zijn. Het kan namelijk erg druk zijn rondom het circuit.

Het dagprogramma zaterdag 29 juli 2023

De Formule 1 busreis van Uit met Jonker is inclusief een Bronze-ticket. Met dit ticket heb je toegang tot de staanplaatsgebieden in de Bronze Area, die bijna rondom het gehele circuit loopt (60%). Je kiest zelf een plek uit om te staan of te zitten en geniet van de geweldige sfeer. Gigantische schermen zorgen ervoor dat je niets van de race hoeft te missen.

Wij komen vroeg op het circuit aan. Je bent hier getuige van de bijprogramma’s en uiteraard van de hoofdact: de sprintrace voor de Belgische Formule 1 Grand Prix met hopelijk een frisse Max Verstappen.

Op de zaterdag vinden de 3e training en de kwalificatie voor de F1 Grand Prix België plaats. Er zijn ook nog races in de klasse Formule 2 en Formule 3 en dan is er ook nog de kwalificatie voor de Porsche Mobil 1 Supercup.

12.00 uur – 13.00 uur 3e vrije training
15.00 uur – 16.00 uur Kwalificatie Formule 1

Na de race heb je voldoende tijd om nog even rond te struinen op de fanzone. Om 19.00 word je terug verwacht bij de bus en vertrekken wij weer terug naar Nederland.

Je reist comfortabel per luxe touringcar vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland.

Wat is inbegrepen:

  • Vervoer met luxe Touringcar
  • Entreeticket Bronze Spa Francorchamps
F1 Belgie

Opstaplaatsen:

Route 1:
Hoorn
Purmerend
Amsterdam Noord
Utrecht
Den-Bosch

 

Route 2:
Den-Haag
Rotterdam
Breda
Eindhoven
Weert (Nederweert aan de A2)

Prijs: € 149,00

F1 Spa Francorchamps
You don't have permission to register