TOP

Over ons

Bij Uit met Jonker willen wij iedereen een onvergetelijk dagje uit met de bus bezorgen. Op onze website vindt u een ruim aanbod aan dagtochten en busreizen. Jong of oud, alleen, samen, met (klein)kinderen of met een groep: voor een ieder bieden wij leuke, gezellige en onvergetelijke uitjes aan. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland!
Dagtocht Bourtange en Groningen

Luxe dagje Uit met Jonker

Als u op zoek bent naar een ontspannend dagje uit of een meerdaagse busreis, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag tips en adviseren u graag op het gebied van dagtochten en meerdaagse busreizen per luxe touringcar. Via Uit met Jonker boekt u het gehele jaar eenvoudig en snel de leukste dagtrips en busvakanties!

Veilige en vertrouwde busreizen

Bij Uit met Jonker verzorgen wij uw busreis tot in de puntjes. Door onze jarenlange ervaring bieden wij de service die u wenst tijdens het reizen. Met luxe touringcars en ervaren chauffeurs, die in het bezit zijn van alle benodigde certificaten, borgen wij uw veiligheid onderweg. Zo gaat u met een veilig en vertrouwd gevoel een dagje weg! Kiest u voor een dagje uit met ons, dan kiest u voor de meest milieuvriendelijke vorm van personenvervoer.
Binnenkant bus
You don't have permission to register