TOP

Grand Prix van Oostenrijk

De populairste Grand Prix van 2023
3 dagen raceplezier – staanplaatsen – 2 nachten hotel – Luxe touringcar

De Formule 1 van Oostenrijk staat dit jaar gepland van 30 juni tot en met 2 juli. De GP Oostenrijk 2023 wordt verreden op de Red Bull Ring in Spielberg. De Grand Prix van Oostenrijk is de populairste Grand Prix van dit jaar. Voor 2023 zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar, maar Uit met Jonker – de grootste aanbieder van F1-busreizen – bieden wij een speciaal arrangement aan.

Uit met Jonker is één van de grootste aanbieders van F1 reizen in Europa. Per luxe touringcar vertrekken wij op donderdag 29 juni aan het einde van de middag naar Oostenrijk. In de nacht rijden wij door en komen in de ochtend van 30 juni aan op het circuit om de training te bekijken. Aan het begin van de avond vertrekken wij naar het splinternieuwe hotel HI5 in Graz. U heeft dus ruim de tijd om wat te eten en te feesten op de beroemde fanzone.

Graz is de tweede stad van Oostenrijk en de hoofdstad van de deelstaat Stiermarken (Steiermark). De stad is gelegen aan de Mur aan de voet van de Alpen. Graz is bekend om zijn historische binnenstad, de grootste middeleeuwse binnenstad in Midden-Europa. Deze is sinds 1999 opgenomen in de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Graz is een belangrijke industriestad, onder andere Magna Steyr. Verder bevindt zich in Puntigam de gelijknamige brouwerij welke nu onderdeel is van het Heineken concern. Puntigamer Bier is het meest verkochte bier in Oostenrijk.

Op zaterdag brengen wij u naar de kwalificatie, net als op zondag naar de race. Op zaterdag vertrekken we rond 19.30 naar het hotel. Op zondag, 1.5 uur na het einde van de race, vetrekken wij weer naar huis. Maandagochtend verwachten wij dan weer aan te komen.

De Uit met Jonker reis naar de Grand Prix in Oostenrijk is inclusief:

Vervoer per luxe touringcar van Uit met Jonker
2 nachten in HI5 Hotel – splinternieuw hotel in Graz
Logies plus ontbijt
3 dagen staantribune kaarten
Vervoer van en naar het circuit

F1 Oosterijk

De prijs voor deze volledig verzorgde Grand Prix reis bedraagt:

Actieprijs: van € 995 voor € 795,00
Prijs obv 2 persoonskamer
1 persoonskamer op aanvraag: +€ 50,00 per nacht

You don't have permission to register