TOP

Best of Keukenhof Dagtocht  
Entree Keukenhof – uniek bezoek aan een bollenbedrijf – prachtige lentecruise over de Kagerplassen

Keukenhof, het mooiste lentepark ter wereld, opent vanaf 24 maart weer haar deuren. De zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen voor ruim 32 hectare aan geur en kleur. Keukenhof is wereldwijd bekend en is uniek in de wereld.

Flower Classics' is het thema van Keukenhof 2022. Bloemen zijn belangrijk voor mensen: ze maken al eeuwenlang deel uit van ons leven. Bloemen worden gebruikt als klassieke symbolen in kunst, architectuur en design. Rozen symboliseren liefde en tulpen staan ​​voor de lente! Bij Keukenhof brengen we deze klassiekers samen, met de prachtige tulp als stralend middelpunt!

Uit met Jonker is partner van Keukenhof en biedt een fantastische dagtocht naar Keukenhof en de Bollenstreek aan. Een unieke dagtocht dat bestaat uit:

Vanaf uw opstapplek in Nederland rijden wij naar de prachtige Bollenstreek.
10.00 uur: Ontvangst aan boord van Rederij van Hulst voor een unieke vaartocht over de Kagerplassen inclusief koffie en appelgebak

12.00 uur: Bezoek aan de Tulperij met een uniek kijkje op een bollenbedrijf en een fantastische wandeling door de bollenvelden

13.00 uur: Wij rijden richting Keukenhof. Wij parkeren als partner van Keukenhof dichtbij de entree en u ontvangt uw entreekaart al in de bus, zodat u niet in de rij hoeft te staan.

17.00 uur: Vertrek vanaf Keukenhof


Prijs: € 74,50

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...
You don't have permission to register