TOP

Gezellige Keukenhof Dagtocht  
Entree Keukenhof – prachtige molencruise over de Kagerplassen – dagtocht met luxe touringcar

Keukenhof, het mooiste lentepark ter wereld, opent vanaf 24 maart weer haar deuren. De zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen voor ruim 32 hectare aan geur en kleur. Keukenhof is wereldwijd bekend en is uniek in de wereld.

Uit met Jonker, trotse partner van Keukenhof, biedt compleet verzorgde dagtochten naar het mooiste lentepark ter wereld aan vanaf 33 verschillende opstaplocaties in ons land. Reis mee in onze luxe touringcars, geniet van een kopje koffie onderweg en kom uitgerust aan in Keukenhof.

Flower Classics is het thema van Keukenhof 2022. Bloemen zijn belangrijk voor mensen: ze maken al eeuwenlang deel uit van ons leven. Bloemen worden gebruikt als klassieke symbolen in kunst, architectuur en design. Rozen symboliseren liefde en tulpen staan ​​voor de lente! Bij Keukenhof brengen we deze klassiekers samen, met de prachtige tulp als stralend middelpunt!

Uit met Jonker is partner van Keukenhof en biedt een fantastische dagtocht naar Keukenhof en de Bollenstreek aan.

Onze unieke dagtocht dat bestaat uit:

Vanaf uw opstapplek in Nederland rijden wij naar de prachtige Bollenstreek.
10.00 uur: Ontvangst aan boord van Rederij van Hulst voor een unieke vaartocht over de Kagerplassen inclusief koffie en appelgebak

11.30 uur: Bezoek aan de Molen en een prachtige tour langs de vele bloeiende tulpenvelden

13.00 uur: Bezoek aan Keukenhof. Als partner van Keukenhof ontvangt uw entreekaart al in de bus, zodat u gelijk kunt genieten van de kleur en geur van Keukenhof.

17.00 uur: Vertrek vanaf Keukenhof

( notitie: deze dagtocht is niet geschikt voor rolstoelgebruikers)
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...
You don't have permission to register