TOP

Dagje Keukenhof, de bollenvelden en Tulip Experience  
Tulpen dagtocht naar Keukenhof Entree Keukenhof – Entree Tulip Experience - Dagtocht met luxe touringcar

Keukenhof, het mooiste lentepark ter wereld, opent vanaf 23 maart weer haar deuren. De zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen voor ruim 32 hectare aan geur en kleur. Keukenhof is wereldwijd bekend en is uniek in de wereld.

Uit met Jonker, trotse partner van Keukenhof, biedt compleet verzorgde dagtochten naar het mooiste lentepark ter wereld aan vanaf meer dan 20 verschillende opstaplocaties in ons land. Reis mee in onze luxe touringcars, geniet van een kopje koffie onderweg en kom uitgerust aan in Keukenhof.

Keukenhof is de plek om in de lente te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen. Een unieke geur- en kleurbeleving, prachtige bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en activiteiten voor jong en oud zorgen voor het fleurigste dagje uit. Laat uw gasten zelf ervaren dat Keukenhof betovert en inspireert.

Vanaf uw opstapplek in Nederland rijden wij naar de prachtige Bollenstreek. Na een korte tour door de Bollenstreek met prachtig uitzicht op de beroemde bloemenvelden komen eerst aan bij Tulip Experience met een bezoek aan de bollenkwekerij. Na dit unieke bezoek vertrekken wij naar Keukenhof. Hier heeft u ruim de tijd om zelfhet prachtige bloemenpark te ontdekken. Vergeet de vele bloemenshows niet.

Als partner van Keukenhof ontvangt uw entreekaart al in de bus, zodat u gelijk kunt genieten van de kleur en geur van Keukenhof. U hoeft bij Keukenhof dus niet lang in de rij te staan. Om 16.00 vertrekken wij weer richting uw opstapplaats.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...
You don't have permission to register