TOP

Al 23 jaar een unieke Kerstbeleving in sprookjessferen. De Country & Christmas Fair is uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux!

Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten bij het prachtige kasteel de Haar loopt ademt u kerst in fabelachtige sferen. U wandelt in een sfeervolle ambiance langs vele unieke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, delicatessen, prachtige woonaccessoires, antiek en kunst, mode- en cosmeticaproducten en meer is het aanbod zeer divers te noemen!

Naast heerlijk kerstshoppen geniet u ook van prachtig kerstvermaak. Mooie fonteinen rondom het kasteel, het is allemaal aanwezig om uw dag compleet te maken. Om op te warmen en lekker te smikkelen is er ook een gemêleerd aanbod aan food en drinks stands met een heerlijk kop Glühwein en voor de kinderen een portie oud-Hollandse poffertjes.

Als het koude winterzonnetje achter de horizon is verdwenen, lichten de honderdduizenden kerstlichtjes de Country & Christmas Fair prachtig op; een waar kunstwerk om te aanschouwen. Ook worden de vuurkorven ontstoken en zijn de stands tot liefst 22:00 uur geopend om op uw gemak langs te kuieren.

Data
Donderdag 25 november 17.00 – 22.00 uur
Vrijdag 26 november 17.00 – 22.00 uur
Zaterdag 27 november 10.00 – 16.00 uur
Zondag 28 november 10.00 – 16.00 uur

Prijs
€ 32,50

Opstaplocaties

Katwijk
Sassenheim

Hoorn (vrijdag en zaterdag)
Purmerend (vrijdag en zaterdag)
Volendam (vrijdag en zaterdag)
Broek in Waterland (vrijdag en zaterdag) 

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...
You don't have permission to register