TOP

Grand Prix van Oostenrijk – De populairste Grand Prix van 2022
3 dagen raceplezier – tribunekaarten – 3 nachten hotel – Luxe touringcar

De Formule 1 van Oostenrijk staat dit jaar gepland van 8 tot en met 10 juli. De GP Oostenrijk 2022 wordt verreden op de Red Bull Ring in Spielberg. De Grand Prix van Oostenrijk is de populairste Grand Prix van dit jaar. Voor 2022 zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar, maar in samenwerking met Uit met Jonker bieden wij een speciaal arrangement aan.

Uit met Jonker is één van de grootste aanbieders van F1 reizen in Europa. Per luxe touringcar vertrekken wij op donderdag 7 juli naar Oostenrijk. In de nacht rijden wij door en komen in de ochtend van 8 juli aan op het circuit. Bekijk de training vanaf uw tribuneplek (tribune T9). Aan het einde van de middag vertrekken wij naar het splinternieuwe hotel HI5 in Graz.

Graz is de tweede stad van Oostenrijk en de hoofdstad van de deelstaat Stiermarken (Steiermark). De stad is gelegen aan de Mur aan de voet van de Alpen. Graz is bekend om zijn historische binnenstad, de grootste middeleeuwse binnenstad in Midden-Europa. Deze is sinds 1999 opgenomen in de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Graz is een belangrijke industriestad, onder andere Magna Steyr. Verder bevindt zich in Puntigam de gelijknamige brouwerij welke nu onderdeel is van het Heineken concern. Puntigamer Bier is het meest verkochte bier in Oostenrijk.

Op zaterdag brengen wij u naar de kwalificatie, net als op zondag naar de race. Zondag, aan het einde van de race, vetrekken wij weer naar het hotel. Op maandag 11 juli rijden wij na het ontbijt terug naar Nederland.

De Uit met Jonker reis naar de Grand Prix in Oostenrijk is inclusief:

Vervoer per luxe touringcar van Uit met Jonker
3 nachten in Hi 5 Grass Pirka – splinternieuw hotel in Graz
Logies plus ontbijt  
T9 tribune kaarten
Vervoer van en naar het circuit

De prijs voor deze luxe en volledig verzorgde Grand Prix reis bedraagt:

€ 975,00
Prijs obv 2 persoonskamer
1 persoonskamer op aanvraag: +€ 50,00 per nacht


Opstaplocaties:
Berkhout/ Hoorn:           7 juli 17.00 uur
Purmerend:                      7 juli 17.15 uur
Volendam:                        7 juli 17.30 uur
Amsterdam:                     7 juli 17.45 uur
Utrecht:                             7 juli 18.30 uur

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...
You don't have permission to register