TOP

Kaarsjesavond Gouda
Varen – Stamppotbuffet – Lichtjes kijken – Uniek evenement
10 december 2021

De traditionele Goudse kaarsjesavond is een uniek evenement waar in het centrum van Gouda duizenden kaarsen worden ontstoken. Vaar mee met Rederij van Hulst en beleef dit uniek evenement.

Om 14.00 uur vertrek u met één van de luxe schepen van Rederij van Hulst vanuit Leiderdorp. Na het inschepen gaan de trossen los voor een mooie vaartocht over de Hollandse wateren naar de stad Gouda. U wordt ontvangen met verse appelgebak met slagroom en een kopje koffie.

Onderweg geniet u van het Hollandse landschap en doorkruist u het Groene Hart van Nederland. De tocht leidt over de Oude Rijn waar eeuwen geleden de Noordgrens van het Romeinse rijk was. Daarnaast gaat een overgroot deel van de tocht over het Gouwe kanaal. Langs dit kanaal ziet u veel bedrijvigheid en tevens drie monumentale hefbruggen.

Onderweg geniet u van een overheerlijk Hollands Stampottenbuffet. U bezoekt Gouda dus niet met lege maag! De vaartocht duurt 3,5 uur en is in één woord: adembenemend.

Aangekomen in Gouda heeft u vrije tijd en kunt u de vele evenementen in het centrum bezoeken. Er zijn diverse optredens en de grote boom op de markt wordt uiteraard ontstoken. Dit moment wilt u niet missen.

U gaat om 21:00 weer huiswaarts met de touringcar.

 

Prijzen:
Prijs: € 69,50

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...
You don't have permission to register