TOP

Toppers in Concert The Flower Power Edition
Ga mee naar het meezingfeest van het jaar en zing mee met Gerard, Jan, Jeroen en René
18 november Johan Cruijff ArenA

‘Het meezingfeest van het jaar’! Toppers in Concert is terug en dat gaan ze groots en meeslepend vieren. Vrijdag 18 november 2022, vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger, samen met diverse gastartiesten, op grootse wijze Toppers in Concert 2022 in de Johan Cruijff ArenA. ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’!

Happy Together , ‘The Flower Power Edition’
Het thema voor Toppers in Concert 2022 is HAPPY TOGETHER ‘THE FLOWER POWER EDITION’. De Toppers nemen je mee in decor en dresscode naar de hippie en flower power sferen. Een sfeer die veel paralellen heeft met de kernwaarden van Toppers in Concert. De leefwijze van de hippie was gericht op ‘Peace, Love, Unity & Respect’ waar de Toppers concerten ook al jaren voor staan. Muziek en de Toppers concerten brengen mensen samen en laten ons schouder aan schouder staan. Niet voor niets wordt Toppers in Concert al jaren het feest van verbroedering en saamhorigheid genoemd.

Zet je bloemenkrans op en hang je kralenkettingen om! Samen met 65.000 andere feestvierders gaan ze er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFEEST’ van maken dat zijn weerga niet kent. Ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.

Speciale gasten
Speciale gasten als o.a. Mart Hoogkramer (Bacardi Lemon), Latin zanger Rolf Sanchez (o.a. Mas Mas Mas, Pa Olvidarte), Donnie (o.a. Bon Gepakt, Frans Duits), Emma Heesters (o.a. Loop Niet Weg, Waar Ga Je Heen) maken het Toppersfeest compleet! Dit mag je niet missen!

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, JAN SMIT en RENE FROGER samen met diverse speciale gasten, zorgen voor het meest ‘Over de Top’ Toppers feest!

De Uit met Jonker Toppers reis is inclusief:

  • Ticket Gold Zone 1 (vak 124 – rij 15, 16 en 17)
  • Vervoer per luxe touringcar (gratis wifi)
  • Ervaren chauffeur
  • Afzetten en ophalen vlakbij de Johan Cruijf ArenA

Programma:
17.30: Vertrek Leiden CS (thv Lebkov)
17.45: Vertrek Katwijk Steenbakkerstraat 11
18.00: Vertrek Sassenheim CS

19.00: Aankomst Johan Cruijff ArenA
20.30: Start meezingfeest
23.00: Einde
23.30: Vertrek

Prijs: € 99,00

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...
You don't have permission to register