TOP

Reis met ons mee naar de Grand Prix van België

Bronze ticket – Toegang tot het circuit  – Luxe touringcar  

Zondag 28 juli 2024

Ook in 2024 zullen de motoren weer worden gestart voor de Formule 1 Spa-Francorchamps GP België. Op het groene Ardennen-circuit van Spa-Francorchamps zullen de coureurs moeten laten zien waartoe ze in staat zijn. Kan Max Verstappen weer schitteren?! Jij kunt er bij zijn, inclusief vervoer en een ticket voor de race.

De Grand Prix van België wordt in de Belgische Ardennen gehouden. Perfect te bereiken met deze comfortabele bussen. Wij vertrekken extra vroeg, zodat wij de drukte bij het circuit voor zijn. Het kan namelijk nogal erg druk zijn rondom het circuit.

Het dagprogramma zondag 28 juli 2024

De Formule 1 busreis van Uit met Jonker is inclusief een Bronze-ticket. Met dit ticket heb je toegang tot de staanplaatsgebieden in de Bronze Area, die bijna rondom het gehele circuit loopt (60%). Je kiest zelf een plek uit om te staan of te zitten en geniet van de geweldige sfeer. Gigantische schermen zorgen ervoor dat je niets van de race hoeft te missen.

Wij komen vroeg op het circuit aan. Je bent hier getuige van de bijprogramma’s en uiteraard van de hoofdact: de Belgische Formule 1 Grand Prix met hopelijk een frisse Max Verstappen. Een uur na de race word je terug verwacht bij de bus en vertrekken wij weer terug naar Nederland.

De zondag is natuurlijk de dag van de race. Uiteraard begint om 15.00 uur de F1 Grand Prix van België, maar er vinden ook races plaats van de Formule 2, Formule 3 en Porsche Mobil 1 Supercup.

15.00 uur – 17.00 uur F1 Grand Prix van België

Na de race heb je tijd om de prijsceremonie te bekijken, nog even rond te struinen in de fanzone. Om 1900 uur vertrekken wij weer terug naar Nederland.

Je reist comfortabel per luxe touringcar met gratis WiFi vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland.

F1 Belgie

Opstaplaatsen:

Route 1:
Hoorn
Purmerend
Amsterdam Noord
Utrecht
Den-Bosch

 

Route 2:
Den-Haag
Rotterdam
Breda
Eindhoven
Weert (Nederweert aan de A2)

Prijs: € 299,00

You don't have permission to register