TOP
Vaderdag cadeau dagje uit

Vaderdag? Geef een dagje uit cadeau!

Op zondag 20 juni 2021 is het weer Vaderdag. De dag, waarbij je je pa eens extra in het zonnetje kunt zetten. Ben je nog op zoek naar een leuk Vaderdag cadeau en wil je eens iets anders cadeau geven dan een boekenbon of een pakket zeep? Denk dan eens aan een leuk uitje met je pa! Geen gedoe met zelf rijden of parkeren, maar gewoon lekker samen relaxed op pad. 

Hieronder zetten we een aantal tips voor een onvergetelijk dagje uit met je vader op een rij!

Vaderdag cadeau tip 1: dagje Amsterdam

Als je het hebt over toffe steden, dan mag Amsterdam zeker niet in het rijtje ontbreken. Hier is zoveel te doen. Een dagje Amsterdam is dan ook zeker een aanrader voor een leuk uitje met je pa! 

Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om zelf met de auto naar 010 te rijden, maar het nadeel hiervan is dat je zelf moet rijden en zit met (hoge) parkeerkosten. Heb je hier geen zin in? Stap dan lekker in een van de luxe touringcars van Uit met Jonker en je hoeft je nergens meer druk om te maken! Boeken kan hier.

Tijdens een dagje Amsterdam kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan:

  • Rijksmuseum
  • Heineken Experience
  • De Jordaan.

Dagje uit cadeau tip 2: samen een dag naar het circuit

Zijn jij en je vader echte race fans? Dan is dit wel een hele toffe tip. In het laatste weekend van augustus (2021) organiseert Uit met Jonker namelijk dagtochten naar het prachtige F1 circuit van Spa Francorchamps. Inclusief ticket en vervoer per luxe touringcar. 

Of het nu gaat om de training, de kwalificatie of de race: kies zelf waar je bij wilt zijn en beleef samen met je pa de autosport van dichtbij! Boeken kan hier.

Vaderdag cadeau tip 3: dagje Antwerpen

Verras je vader met een dagje Antwerpen en beleef samen een onvergetelijke dag. Uit met Jonker brengt jullie er graag naartoe! Verken samen de stad enb breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Stripmuseum, waar je van alles te weten komt over comics en stripverhalen. Ook leuk is een bezoek aan Stadsbrouwerij de Koninck: de maker van het bekende ‘Bolleke’ bier. En vergeet daarna ook zeker niet neer te strijken op een van de gezellige terrassen voor een heerlijk Belgisch biertje of een puntzak Vlaamse frites te eten! 

Een dagje Antwerpen boek je hier.

Geef jij ook een dagje uit cadeau voor Vaderdag?

Post a Comment

You don't have permission to register