TOP
Dagje naar het circuit

Dagje naar het circuit? Bekijk hier onze 5 tips!

Heb je binnenkort een dagje circuit gepland staan? Ga je bijvoorbeeld in augustus 2021 mee met Uit met Jonker naar het F1 circuit in Spa Francorchamps? Leuk: het wordt vast een onvergetelijk dagje uit! 

Voordat je vertrekt, geven we je eerst graag wat tips voor een dagje circuit. Wat moet je bijvoorbeeld echt niet vergeten als je naar het circuit gaat…? Lees snel verder!

Tickets en parkeren

Bekijk van tevoren goed waar je het beste kunt parkeren en vergeet natuurlijk niet je tickets mee te nemen. Indien je meereist met Uit met Jonker dan hoef je je geen zorgen te maken over het parkeren. Zorg er wel voor dat je je op naam gestelde tickets uitgeprint meeneemt en dat je een geldige QR code in de CoronaCheck app kan laten zien in België.

Camera

Op het circuit kun je een hoop mooie plaatjes schieten. Vergeet dan ook vooral niet om – naast je mobiele telefoon – ook een goede camera (en eventuele extra accu’s) mee te nemen. Een verrekijker is ook handig. Hiermee kun je het racen goed volgen, ook als je iets verder weg zit!

Comfortabele kleding 

Zorg er bij een dagje circuit voor dat je kleding aantrekt die lekker zit. Ook is het handig om laagjes aan te doen. Houd rekening met verschillende weersomstandigheden en trek – naast een shirt – bijvoorbeeld een vest aan. Een regenjas of regenponcho is ook handig om mee te nemen en vergeet ook niet schoenen aan te trekken die fijn lopen. Over het algemeen maak je namelijk heel wat stappen op zo’n circuit… 😉

Zonnebrandcrème 

Ga je in augustus 2021 met Uit met Jonker mee naar de races op het F1 circuit van Spa Francorchamps? Houd er dan rekening mee dat het warm kan zijn. Dus denk aan je zonnebril en vergeet ook vooral je zonnebrandcrème niet mee te nemen! Een petje tegen de zon kan ook handig zijn trouwens…

Eten en drinken

Ook al kun je op veel circuits genoeg te eten en te drinken kopen, toch is het ook handig om zelf het een en ander mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een flesje water, een energy-reep en andere snacks. En vergeet vooral dat blikje Red Bull niet: wie weet brengt het wel geluk…! 

Wij wensen je veel plezier tijdens je dagje circuit! 

Post a Comment

You don't have permission to register