TOP

Kerstmarkt Maastricht

Wij nemen u graag mee naar één van de mooiste kerstmarkten van ons land! U vertrekt in alle vroegte vanaf een locatie naar keuze. Terwijl u achterover leunt en lekker geniet in onze luxe touringcar, rijden wij zuidwaarts richting Maastricht!

Wat is er te doen?
Op het Vrijthof vindt u vele houten kraampjes met lekkernijen als oliebollen, glühwein, warme chocolademelk, Limburgse vlaai en andere verleidingen.
Daarnaast kunt u er leuke cadeautjes halen voor onder de kerstboom. Bijvoorbeeld mooi servies om uw kerstdiner op te dienen, ornamenten, decoratie en nog veel meer.
Ook zijn hier veel kraampjes te vinden die warme kleding verkopen. Erg handig als u uw muts of handschoenen vergeten bent.

Naast de vele kraampjes die er te vinden zijn, kunt u ook lekker een rondje schaatsen. Op het Vrijthof staat namelijk een schaatsbaan waar u schaatsen kunt huren.
Wilt u liever over heel Maastricht heen kijken? Maak dan zeker een ritje in het reuzenrad van maar liefst 45 meter hoog.

Er is ook veel vertier voor kinderen te vinden. Zij kunnen zich amuseren met een enorme overdekte reuzenglijbaan en kunnen zelfs een bezoekje brengen aan de Kerstman. Ook dit jaar staat er weer een prachtige, hoge wensboom. Hier kunt u een kerstbal kopen, een wens doen en daarmee steunt u ook nog eens het goede doel.
Dus als u een echte kerstliefhebber bent, mag u de kerstmarkt in Maastricht dit jaar zeker niet overslaan!

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook heerlijk kerstshoppen in Maastricht? Wij nemen u graag mee. Boek snel uw tickets op onze website!

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook met ons mee naar een van de kerstmarkten in Duitsland of Nederland? Klik dan hier voor ons aanbod!

Post a Comment

You don't have permission to register